HTML

Az index.hu nyelvtani-értelmi elírásai

Az index is olyan néha. Én meg kiborulok, mert megtehetem, és mert médiaszakos egyetemi diplomámmal szart se kezdhetek. És bánt a professzionális, jól megfizetett bénaság.

Kapcs.forg.

Kész őrület, ez már tényleg sok

2009.08.10. 21:35 yzarp

Ez már tényleg kiborító. Az "Onkológiai Intézet szerint nem küldenek el betegeket" című cikkben van egy mondat ami aztán minden biztosítékot le, és kiver. Ez most így mi?

A közlés szerint a betegelégedettségi felmérések szerint "szinte minden betegünk ajánlaná rokonainak az Országos Onkológiai Intézetet".

Az oké, hogy tartalmilag egy röhej az egész. "Te anyjuk kapgyá mán rákot, hogy bekerüljé az onkológiára, ejj!" Ugye? Ez a mondat teljesen külön áll, nincs megmagyarázva a jelentése, akár egy undorító PR cikk része is lehetne. Ja, és kétszer van egy tagmondatban a "szerint". Ez kész bazmeg.

Szólj hozzá!

Címkék: index címlap szerint elírás onkológia

A bejegyzés trackback címe:

https://analfabetaindex.blog.hu/api/trackback/id/tr781301486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása